Offroad-/4x4-dæk


Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

mobilemech.dk
Testresultat 4.44/5 - 494 Kundevurdering
mere4x4 dæk til din SUV - til offroad og landevejskørsel

Offroad og 4x4 dæk er specielt designet til SUV og jeeps. Uanset om de er sommerdæk, vinterdækhelårsdæk eller deciderede off-road dæk, tilbyder vores serier af lækre 4x4 dæk optimal komfort og sikker kørsel. Når du kigger ud af vinduet om morgenen, kan det lumske, danske vejr godt snyde indimellem. Derfor er det vigtigt at udstyre din bil med robuste dæk, så du er forberedt på al slags vejr og forskellige typer underlag. Se udvalget her på siden, og få leveret gratis til det centrale Danmark ved køb af mere end ét dæk. Du kan købe både fælge og dæk i én og samme ordre og få dem sendt til et monteringssted nær dig.

Ideelle til sportskonkurrencer

Off-Road/4x4 SUV dæk anbefales til høje hastigheder. En stor fordel ved Off-Road/4x4 dæk er stabiliteten i sving, hvilket gør dem ideelle til for eksempel konkurrencekørsel samt udfordrende offroad-terræn, hvor det er altafgørende at kunne dreje skarpt og undgå træer, sten mm.

Dæk med fantastiske egenskaber

De 4x4 dæk og SUV dæk, som du kan finde her på mobilemech.dk, har fremragende køreegenskaber. Først og fremmest er de fleksible og giver en høj komfort, når du kører på vej, og samtidig er de robuste og pålidelige. Hvad der ikke var muligt før, er blevet en realitet på grund af den innovative teknologi og moderne produktionsteknikker. Den geniale gummiblanding, det sirlige slidbanemønster og den nytænkende dækprofil sikrer en optimal tur på våde veje og reducerer støjniveau på tørre veje. Dette er grunden til at offroad/ 4x4 dæk giver sådan en høj komfort under kørslen.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.05.2024 08:12