Dæksøgning

Efter størrelsen
Bredde
Højde
Diameter
Find hjul
Læs værdierne på det aktuelle dæk

Efter køretøjets type


Dagens specialtilbud: Goodride SW608 205/55 R16 91H 832 kr

map_marker

Nemt og hurtigt at finde den bedste pris

Vælg størrelse, den mest overkommelige pris og kun Order

wrench

Valg af dæk Services

I det andet ordre trin kan du nemt vælge fra vores over 856 servicepartnere.

clock

Hurtig og nem installation

På anmodning, vi monterer dækkene også på deres dørtrin, eller blot komme forbi.Vinterdæk til alle slags motorcykler

Her på siden får du et overblik over vores vinterdæk til motorcykler. Du finder vinterdæk til alle slags motorcykler i masser af størrelser - og der er også nogle, der passer til din motorcykel. Vi fører alle de kendte mærker såsom Michelin og Metzeler, der begge leverer gennemtestede vinterdæk med dybe riller og et godt vejgreb. Vælg den størrelse og variant, du skal bruge, så du kan køre sikkert om vinteren.

Brug altid vinterdæk om vinteren

Kører du på din motorcykel om vinteren, bør du altid køre med vinterdæk. Bruger du helårsdæk eller sommerdæk, har du ikke de samme forudsætninger for at kunne stå fast i glat eller vådt føre. Særligt når det kommer til så relativt tynde dæk, som en motorcykel er udstyret med, gælder det om at have nogle dæk med dybe rille og dækmønstre samt en god klæbeevne under køligere temperaturer. Se eksempelvis vores anerkendte Michelin City Grip Winter dæk, der både kan anvendes i tørt og vådt føre i løbet af vinterhalvåret.

Køb billige dæk på mobilemech.dk

Her på mobilemech.dk er vi specialister i alle typer dæk og mærker. Vil du gøre en god handel og spare dyre mellemled væk, får du vinterdæk til motorcykler til en konkurrencedygtig pris her hos os. Så behøver du kun at handle nye dæk ét sted. Det er nemt og sikkert at købe dæk online, og så garanterer vi hurtig levering i løbet af få hverdage.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 08:13