Komplette hjul

Alufælge med helårsdæk

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
801,51 DKK pr fælg

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vores mest populære alufælge

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
fra 1134,42 DKK

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
fra 734,45 DKK

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
fra 752,62 DKK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
fra 1074,16 DKK

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Lad ikke dine dæk blive for slidte

Har dine hjul set bedre dage? Gør din bil mere sporty og frisk at se på, og skru samtidig op for sikkerhedsniveauet med et par spritnye alufælge med helårsdæk. Vi sælger pakkeløsninger i form af både fælge og dæk, som sparer dig både tid og penge. Du slipper altså for at bede den lokale dækforhandler om at købe bestemte fælge og dæk hjem i din størrelse, velvidende om at det er svært at sige nej tak, når først du har bedt om dette, skulle du af en eller anden grund ombestemme dig. I stedet kan du i ro og mag kigge på vores udvalg af alufælge med helårsdæk, hvor du er garanteret at de passer på din bil. Hælder du mere til vinterdæk eller sommerdæk, kan du også finde disse her på siden, enten som komplette hjul eller hver for sig.

Så nemt er det

Det eneste du skal gøre er at indtaste de nødvendige oplysninger omkring din bil, såsom producent, model, årgang og serie, hvorefter vores database kun viser dig matchende dæk. Takket være dette værktøj vil du altid modtage alufælge med helårsdæk der matcher din bil, og så sørger vi selvfølgelig for at det hele er afbalanceret og køreklart. Vi har både alufælge med stålfælge på lager, mens dækkene er fra industrigiganter såsom Goodyear og Michelin, men vi har også billigere alternativer. Kontakt os gerne her på mobilemech.dk hvis du har spørgsmål til vores alufælge med helårsdæk - vi stræber altid efter at svare så hurtigt som muligt.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 08:13