Racingdæk


Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

mobilemech.dk
Testresultat 4.44/5 - 494 Kundevurdering
mereSportsdæk til hverdagskørsel

Kan du lide at køre stærkt og ejer du en bil der er i stand til det, er sportsdæk nok det bedste valg du kan tage, når det gælder dæk. Disse dæk er ikke blot fede at se på; de er også bundsolide når du giver den gas på motorvejen. Selv i regnvejr kan de rette sportsdæk beskytte dig, uanset hvor glat vejen er. Alternativet til sportsdæk er racingdæk, som er til de virkelig fartglade danskere, ø der gerne vil udfordre dem selv og andre på racerbanen.

Racingdæk til banekørsel

Hvis du har tænkt dig at bruge dine dæk på racerbaner i stedet for på almindelige veje, bør du i stedet kigge på deciderede racingdæk, som vi har rigeligt af på mobilemech.dk. Der er nemlig ret stor forskel på det nogle kalder sportsdæk, og så racingdæk. Med sportsdæk er der tale om et dæk med et sporty udseende, som er designet til høje hastigheder på almindelige vej.

Racingdæk har derimod det velkendte ”glatte” udseende man kender fra Formel 1 bilerne, hvor der enten er meget få riller, enten ingen riller overhovedet. Rillerne er fjernet, da langt de fleste racerløb foregår i tørt føre, hvor der ikke er mulighed for regn. Derfor er der ikke brug for de ellers smarte riller, der benyttes til at fjerne vand fra dækket. Det betyder at en større del af dækket kommer i kontakt med jorden, sammenlignet med sportsdæk, hvilket giver dig et bedre vejgreb, hurtigere accelerationer og kortere bremselængder.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 16.06.2024 08:12