Dæksøgning

Efter størrelsen
Bredde
Højde
Diameter
Find hjul
Læs værdierne på det aktuelle dæk

Efter køretøjets type


Dagens specialtilbud: Goodride SW608 205/55 R16 91H 832 kr

map_marker

Nemt og hurtigt at finde den bedste pris

Vælg størrelse, den mest overkommelige pris og kun Order

wrench

Valg af dæk Services

I det andet ordre trin kan du nemt vælge fra vores over 856 servicepartnere.

clock

Hurtig og nem installation

På anmodning, vi monterer dækkene også på deres dørtrin, eller blot komme forbi.Vælg sommerdæk hvis sikkerhed er en høj prioritet

Kører du for tiden rundt på sommerdæk, eller foretrækker du helårsdæk til kørsel året rundt? Der kan være mange fordele ved at benytte helårsdæk frem for sommerdæk, da du blandt andet skal bruge mindre tid på at skifte dem, men hvis du ønsker den bedste sikkerhed du kan få, er sommerdæk det eneste fornuftige valg.

Alle sommerdæk, lige fra de billigste til de dyreste, er produceret til kørsel i de varmere måneder. Benytter du for eksempel vinterdæk om sommeren, vil du have et dårligere vejgreb og længere bremselængder, ligesom du ville have det med sommerdæk om vinteren.

Mere komfortable sommerdæk

Derudover har sommerdæk også flere valgmuligheder når det gælder kørselsglæde. Mange producenter har nemlig lavet sommerdæk der er lydsvage, og som gør selv de længste ture til en mere rar oplevelse. Der findes mange forskellige sommerdæk, hvor producenter enten har valgt at prioritere komfort, miljøvenlighed, kørselsglæde eller sikkerhed, og uanset hvad du foretrækker, får du god værdi for pengene her på mobilemech.dk.

Vi har også gode priser på sporty sommerdæk, der er specifikt designet til hurtige biler, hvor sikkerhedsniveauet er en tand eller to højere, på grund af de voldsomme hastigheder. Med disse dæk er din bil godt placeret på vejen, selv ved kraftfulde accelerationer og hurtige tophastigheder. Sidst men ikke mindst findes der også balancerede sommerdæk, der har lidt af hvert at byde på. Disse dæk er slidstærke, billige i drift og rare at køre på, uden at være blandt de bedste på nogle af områderne.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 08:14