Komplette hjul

Alufælge med vinterdæk

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
801,51 DKK pr fælg

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vores mest populære alufælge

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
fra 1134,42 DKK

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
fra 734,45 DKK

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
fra 752,62 DKK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
fra 1074,16 DKK

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Sikkerhed i vintermånederne

Med de rette alufælge med vinterdæk på din bil, kan du begive dig ud i selv det værste snevejr med ro i sindet, velvidende at dine nye og sikre vinterdæk nok skal klare mosten. Glemmer du nogle gange at rengøre dine fælge, og støder du indimellem på kantsten og lignende, som efterlader et dårligt minde på dine fælge? I så fald kan du overveje om de ikke skal udskiftes sammen med dine dæk.

Til trods for at fælge ikke har nær så stor betydning for din sikkerhed, sammenlignet med dæk, har de alligevel noget at skulle have sagt, og så har de en stor betydning når det gælder din bils udseende. Ønsker du at imponere dine medarbejdere eller er du på udkig efter en lønforhøjelse, er der altså en fordel ved at have et par lækre fælge på bilen, da det blandt andet udstråler selvsikkerhed og kontrol – det giver trods alt et bedre indtryk end ridsede og beskidte fælge.

Stålfælge i stedet for alufælge

Du er også velkommen til at prøve vores løsning med stålfælge i stedet for alufælge. Denne type fælge er ofte foretrukket til vinterkørsel, da de er tungere, og dermed giver bilen et bedre vejgreb på sne og is. Alufælge fungerer selvfølgelig også upåklageligt om vinteren, og i sidste ende kommer det meget an på ens foretrukne kørestil. Køb dine næste alufælge med vinterdæk hos os, hvor vi blandt andet har gode priser på Continental dæk, og nyd godt af den hurtige mobilemech.dk levering. Vi har også faste og lave priser på sommerdæk og helårsdæk.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 08:13