Stålfælge

Vi har den passende fælg til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge, skal du først vælge dit køretøj

Spar penge ved at købe stålfælge

Hvis du vælger at købe stålfælge, er der penge at spare. Stålfælge er nemlig billigere at producere, og skulle du være så uheldig at støde på kantsten og lignende, er stålfælge billigere at reparere i forhold til alufælge, da de nemt kan bankes på plads med en hammer. Her på mobilemech.dk har du valget mellem mange forskellige stålfælge til både store og små biler. Kvalitetsmæssigt er der ikke en store forskel, da alle stålfælge er ens på mange punkter, men der er selvfølgelig forskel på design, og det helt rette design kan nemt give din bil et federe look.

Forskellen mellem stålfælge og alufælge

De sidste mange år har der været en ny spiller på markedet når det kommer til fælge. Alufælge er et populært alternativ til stålfælge, og er nu standardudstyr på de fleste nye biler. Denne slags fælge kan nemlig noget som stålfælge ikke kan. For det første er alufælge designmæssigt meget nemmere at arbejde med, hvilket gør at producenten kan lave dem i mange forskellige designs og stilarter, sammenlignet med stålfælge.

Dette giver den enkelte bil et helt unikt udseende, som er svært at opnå med stålfælge. Derudover vejer alufælge mindre end stålfælge, hvilket giver bedre køregenskaber og accelerationer i de varmere måneder. I vintertiden er det dog en anden sag, og her er stålfælge at foretrække.

Stålfælge er det billige valg, og så giver det dig også et ekstra niveau af sikkerhed om vinteren. På grund af den mere milde acceleration når du benytter stålfælge, er der lavere chance for at du kommer til at skride ud på enten is eller sne, og den ekstra vægt giver også et bedre vejgreb, som er endnu en bonus når først vejene udenfor er bleget glatte.

Alufælge koster mere, er mere fleksible når det kommer til design, og så gør det dine manøvreegenskaber og acceleration bedre i sommermånederne. Stålfælge giver til gengæld et højere sikkerhedsniveau om vinteren, og så er de ofte billigere end alternativet.

30 dages returret og hurtige leveringstider

Vi har gjort hvad vi kan for at afsende stålfælge så hurtigt som muligt, uanset hvor i landet du bor. Står du derfor og har brug for nogle nye fælge inden for de næste par dage, er du velkommen til at bestille dem her i butikken, da vi ofte er hurtigere end mange af vores konkurrenter. Derudover har vi en fast 30 dages returret, så du har tid nok til at afprøve dine nye fælge.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.07.2024 08:12