Komplet hjul & fælge

Dæk og fælge alt i et

Billigere end at købe de enkelte komponenter og mere praktisk ved dækskift.

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Komplet hjul med alufælg

Hvis udseendet er vigtigt for dig, og du foretrækker rustfri fælge, er alufælge vejen frem.

Vælg dæktype...

Komplet hjul med stålfælg

Foretrækker du holdbarhed og lavere priser? Så er komplette hjul med stålfælge det rigtige valg.

Vælg dæktype...

Alufælge

Stålfælge

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Er dine nuværende dæk lidt slidte at se på?

Mange danske bilister vælger desværre at slide dækkene godt ned, inden de overvejer at skifte til nogle nye. Der er flere grunde til, hvorfor det er en dårlig idé at tage chancen på upålidelige dæk, men den største grund er selvfølgelig sikkerheden. Når først et dæk er blevet slidt, vil vejgrebet aldrig blive så stærkt som da du først købte det, og du har derfor nemmere ved at skride ud på regnvejrsdage og i vinterperioden.

Det er derfor en god idé at kigge efter nogle nye dæk allerede ved en minimumsdybde på 3,0 mm, som er hvad bilmagasinet FDM anbefaler. Du kan selvfølgelig også vente til du når de lovpligtige 1,6 mm, men det er risikabelt, da forskellen på vejgreb mellem 1,6 og 3,0 mm er ret betydelig.

Få det hele i én pakke

Står du i en situation der ligner ovenstående, er du heldigvis landet på den helt rigtige hjemmeside. Her på mobilemech.dk har vi nemlig lave priser på alle typer dæk, og ønsker du samtidig at gøre en god handel på fælge, kan du her på siden købe kombinerede fælge og dæk under navnet kompletdæk.

Med kompletdæk slipper du først og fremmest for at lede efter fælge og dæk der matcher når det kommer til både stil og størrelse. Derudover behøver du ikke bruge penge og tid på at få et værksted til at montere dine nye fælge på dine nye dæk – du kan endda vælge selv at smide dine nye kompletdæk på bilen, lige så snart du modtager dem, eller få det gjort lynhurtigt på dit lokale værksted. Vi søger for at afbalancere og montere dine nye fælge, så du igen er køreklar inden for ganske kort tid.

Spar penge ved at købe dine kompletdæk her

Takket være gode leverandøraftaler kan vi her på mobilemech.dk tilbyde faste og lave priser på kompletdæk. Det eneste du skal gøre er at finde nogle dæk og fælge der falder i din smag, og så ellers bestille dem direkte til din dør, eller til en af vores monteringspartnere i dit nærområde. Vi har kompletdæk i både store og små størrelser, og der er uden tvivl også en størrelse der passer til lige netop din bil.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.07.2024 08:12