Komplette hjul

Alufælge med sommerdæk

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
865,85 DKK pr fælg

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vores mest populære alufælge

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
fra 1132,54 DKK

PROLINE AX100

6.5 x 16ET 40
fra 822,05 DKK

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
fra 792,20 DKK

BORBET LV4

5.5 x 15ET 45
fra 862,50 DKK

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Kompletdæk, en praktisk og billig løsning

Skal du bruge et eller flere alufælge med sommerdæk til bilen? I stedet for at købe dem hver for sig, og så ellers håbe at de passer i størrelsen, er der penge og tid at spare ved at købe dem i én samlet pakke. Vi kalder løsningen for kompletdæk, og vi mener selv at en pakkeløsning som denne ofte er det bedste valg for mange bilister. Ligesom dæk bliver fælge også slidt i takt med at tiden skrider frem. Bor du i byen eller parkerer du altid ved kantsten, har dine fælge muligvis flere skrammer end gennemsnittet, og så kan det lige så godt betale sig både at udskifte alufælge med sommerdæk. Hvad end du er til klassiske fælge eller et mere sporty look, har vi dét du står og mangler.

Hurtig levering af både fælge og dæk

Da vores besøgende ofte har vidt forskellige præferencer, har vi sørget for at købe godt ind af alverdens alufælge med sommerdæk. Vores store udvalg giver dig rig mulighed for at vælge et bestemt design, model eller mærke, som du foretrækker frem for resten. Vi har blandt andet Continental og Michelin dæk blandt vores kompletdæk, som snildt kan kombineres med både stålfælge og alufælge.

Skulle du også have brug for dæk til vinterhalvåret, finder du her på mobilemech.dk et alsidigt og billigt udvalg af spændende vinterdæk. Vores hjul er som sagt dækket af vores hurtige levering, så uanset hvor i landet du bor, vil du modtage dine nye alufælge med sommerdæk lige så snart vi har fastmonteret dem på værkstedet.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.07.2024 08:12