Komplette hjul

Stålfælge med helårsdæk

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

En praktisk løsning

Hvis ikke du gider at skifte dæk to gange om året, bør du kigge nærmere på vores udvalg af helårsdæk. Disse dæk er både praktiske og sikre i al slags vejr, og køber du dem som del af vores kompletdæk, stålfælge med helårsdæk, er der yderligere penge at spare. Vores kompletdæk kombinerer kvalitetsdæk og fælge i én pakke, hvor vi sørger for at det hele er afbalanceret og køreklart. Det eneste du skal sørge for at gøre, når du modtager dine nye stålfælge med helårsdæk, er at kigge forbi din lokale mekaniker og få ham til at udskifte dine nuværende hjul med de nye. Du kan også klare opgaven hjemmefra, men vi anbefaler altid at gå en professionel til at klare opgaven – bare for at være på den sikre side.

Michelin og andre store fabrikanter

For at gøre det så attraktivt for så mange mennesker som muligt, tilbyder vi dæk fra Michelin og Goodyear, som er mærker fortrukket af kvalitetsbevidste forbrugere, mens vi også har billigere dæk til besøgende med mindre dækbudgetter – kort sagt noget for enhver smag. Vi kan ud over stålfælge med helårsdæk også tilbyde alufælge, vinterdæk og sommerdæk fra alverdens fabrikanter, alt sammen med den hurtige levering du altid kan forvente på mobilemech.dk.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.05.2024 08:12