Komplette hjul

Stålfælge med sommerdæk

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Lave priser på mange sommerdæk

Få et godt tilbud på dine næste stålfælge med sommerdæk lige her på siden. Ved hjælp af gode leverandøraftaler kan vi året rundt tilbyde lave priser på moderne, klassiske og mere sporty stålfælge med sommerdæk. Du kan selvfølgelig også vælge at købe dine fælge og dæk hver for sig, men står du og mangler udskiftninger til begge, kan det bedre betale sig at købe en af vores smarte kompletdæk, der kombinerer fælge og dæk i én pakke. Her sørger vi for at det hele passer som det skal og at dine nye hjul er køreklar fra det øjeblik du modtager dem med posten – det eneste du selv skal gøre er at booke en tid på det lokale værksted, hvor de så kan fastmontere dine nye stålfælge med sommerdæk.

Meget mere end blot stålfælge

Vi er fuldt ud klar over, at alufælge er blandt de mest populære fælge for tiden. Derfor har vi også fyldt lageret med spritnye alufælge og klassikere, der hver især har deres eget unikke look. Kombiner en af vores fælge med vinterdæk, helårsdæk eller sommerdæk fra Michelin, Continental eller lignende, og du vil være godt kørende langt ind i fremtiden. På mobilemech.dk sørger vi for at dine stålfælge med sommerdæk matcher din bil, så du ikke skal bruge unødig tid på at måle og kigge andetsteds – du finder det hele her i shoppen.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.07.2024 08:12