Dæksøgning

Efter størrelsen
Bredde
Højde
Diameter
Find hjul
Læs værdierne på det aktuelle dæk

Efter køretøjets type


Dagens specialtilbud: Goodride ZuperSnow Z-507 205/55 R16 91V 410 kr

map_marker

Nemt og hurtigt at finde den bedste pris

Vælg størrelse, den mest overkommelige pris og kun Order

wrench

Valg af dæk Services

I det andet ordre trin kan du nemt vælge fra vores over 856 servicepartnere.

clock

Hurtig og nem installation

På anmodning, vi monterer dækkene også på deres dørtrin, eller blot komme forbi.Med helårsdæk er du sikret hele året

Er du træt af at bruge tid og penge på at skifte mellem sommer- og vinterdæk? Det kan også være at du gør det selv, hjemme i garagen, og derfor sparer penge men ikke tid. Men selv hvis du skifter dine egne dæk, skal du stadig planlægge hvornår på året du skal bytte dem ud, og holde styr på om alle 8 dæk stadig er i god nok stand til at køre på.

Hvis du hellere vil bruge tiden på andre ting, bør du i stedet overveje at købe fire styks helårsdæk, der ikke overraskende er pålidelige året rundt. Med disse dæk på din bil kan du føle dig sikker bag rattet, uanset om du kører på arbejde en iskold dag i januar, hvor vejene er frosset til, eller er på vej i skoven i de varmere måneder.

Helårsdæk er også pålidelige på kolde vinterdage

Det der afholder mange bilister fra at købe helårsdæk, er at de tidligere har haft et lidt plettet ny når det gælder vinterkørsel. De fleste helårsdæk vil aldrig kunne matche et tilsvarende vinterdæk, hvis prisen er nogenlunde ens, men der er ikke så stor forskel som før i tiden. Nye teknologier og måder at udvikle dæk på har gjort helårsdæk til et sikkert valg i vintermånederne, også på dage hvor vejene er dækket af is og sne.

Du kan derfor trygt benytte helårsdæk på din bil, også selvom du kører meget om vinteren. De fleste helårsdæk er skabt til at håndtere meget lavere temperaturer end vi får i Danmark, samt til kørsel på veje af ringere kvalitet end vores glimrende vejnet herhjemme. Er du stadig i tvivl om kvaliteten, kan det godt betale sig at købe nogle af de bedre helårsdæk fra Michelin og Goodyear, der muligvis koster mere end gennemsnittet, men som også giver et ekstra lag af sikkerhed.

Find dine næste helårsdæk her på siden

Her hos mobilemech.dk har vi købt godt ind af sikre og komfortable helårsdæk, der hver især har specielle egenskaber at byde på. Vi har for eksempel miljøvenlige helårsdæk, der er udstyret med en lav rullemodstand som både skåner miljøet og din pengepung, samt lydsvage helårsdæk til bilister der kører mange hundrede kilometer om ugen. Disse lydsvage helårsdæk er en fantastisk investering, hvis du i øjeblikket kører rundt på larmende dæk.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 16.06.2024 08:13