Alufælge: Moderne blikfang med stil

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
801,51 DKK pr fælg

Vores mest populære alufælge

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
fra 1134,42 DKK

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
fra 734,45 DKK

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
fra 752,62 DKK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
fra 1074,16 DKK

Vi har den passende fælg til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge, skal du først vælge dit køretøj

Giv din bil et helt nyt look

Mange nye biler der kommer fra fabrikkens samlebånd er udstyret med traditionelle fælge af stål, da de stort set altid er et billigere alternativ. Inden for de sidste par år har mange bilproducenter dog fået øjnene op for alufælge, og til trods for at de endnu ikke er standard på mange modeller, kan de ofte købes som ekstraudstyr, når du forhandler med sælgeren.

Grunden til at producenterne skifter holdning, er fordi alufælge er blevet mere og mere populære blandt danske bilister, ofte på grund af den store variation man finder blandt alufælge, som kan være med til at forvandle mindre spændende biler til en fed en af slagsen. Ønsker du at gøre din bil mere spændende at se på: kan du finde nogle alufælge her på siden, der matcher det look du gerne vil have.

Få en bedre kørselsoplevelse

Hvis du i nuværende stund kører rundt på stålfælge, kan du faktisk forøge din sikkerhed ved at skifte til alufælge.

Da alufælge vejer en del mindre end traditionelle fælge at stål, får du en mindre uaffjedret masse, som blandt andet er med til at gøre dine accelerationer bedre, bremselængder kortere og så resulterer det også i et højere niveau af komfort og et lavere brændstofforbrug. Der er altså meget mere end bare forskel på udseendet, når det kommer til forskellen mellem alufælge og stålfælge. I vinterperioden anbefaler mange derimod at skifte til de tungere stålfælge, da de ofte giver et bedre vejgreb.

Du får et større udvalg når det kommer til dæk

Alufælge fås som sagt i mange forskellige designs, men vidste du at du med alufælge også har mulighed for at skifte til andre dæktyper? Ved at benytte alufælge på din bil har du nemlig mulighed for at benytte bredere dæk og dæk med en lav profil. Sidstnævnte er blandt andet suveræne i sving, mens brede dæk har et helt specielt udseende som giver bilen et mere sporty look.

Du ser for eksempel tit brede dæk på sportsvogne, og så giver de dig et større kontaktområde med vejen, der i sidste ende hjælper dig med at bremse og bevare vejgrebet, og da der er flere lameller langs dækket, bliver der på regnvejrsdage hurtigt fjernet vand fra din kørebane. Uanset om du kigger efter alufælge på grund af sikkerheden eller udseendet, har vi lidt af hvert at vælge mellem her på mobilemech.dk.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 16.06.2024 08:12