Smådæk/ græsslåmaskine

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Lave priser på dæk:

  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.mobilemech.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor DanmarkSmådæk/græsslåmaskinedæk til lave priser

Her på mobilemech.dk ser du vores udvalg af masser af forskellige slags smådæk/græsslåmaskinedæk. Står du og mangler nye dæk grundet en punktering eller slitage, tilbyder vi en bred vifte af nogle af markedets bedste dæk fra velrenommerede producenter, der leverer kvalitetsdæk.

Vi har alle de kendte mærker

Her er alle de kendte mærker som Kings Tire, Kenda, Veloce og Import, hvor du finder lige præcis den størrelse smådæk/græsslåmaskinedæk, du har brug for til dine maskiner. Vi har fx Kings Tire, som er et mindre sommerdæk, der har en helt særlig mønsterstruktur. Det er eminent til hurtig fremdrift på tørt underlag og kan faktisk klare helt op til 140 km/t, hvis det bliver behovet.

Betsil online i dag

Vil du have kvalitetsdæk til gode penge, tilbyder vi smådæk/græsslåmaskinedæk til alle typer maskiner til lave priser. Du sparer masser af penge, da vi sparer de dyre mellemled væk - og så sender vi dem til dig med GLS lige til din dør. Bestil her ganske sikkert og bekvemt, når du har tid og lyst.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.05.2024 08:16