Jordarbejde- og gravemaskiner (jordbevægelsesdæk)

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Stort udvalg og høj kvalitet:

  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdækIndustridæk luft

Mobilemech.dk tilbyder et bredt udvalg af industridæk luft til dem, der med lys og lygte leder efter gode industridæk til eksempelvis en gummiged, rendegraver, traktor, gaffeltruck eller andre tunge industrikøretøjer, der skal kunne modstå et hårdt slid samt en høj vægt. Hos os finder du med garanti kvalitetssikre og gode industridæk, der matcher dine behov. Med vores store sortiment af industridæk luft vil du uden problemer kunne finde de helt rigtige luftdæk online, således at du kan føle dig rustet til en hvilken som helst arbejdsopgave på et hvilket som helst slags underlag. 

Uanset om vi snakker landbrugs – og entreprenørkørsel, on – og off road kørsel eller arbejde på grønne arealer, så har vi helt sikkert du søger inden for industridæk luft. Så spild ej tiden – nu kan du med ganske få klik finde og bestille de helt rette luftdæk online med mobilemech.dk og tilmed få dem leveret helt kvit og frit! – Er du ikke helt frisk på selv at skulle montere tunge industridæk, så kan mobilemech.dk hjælpe dig med, at lokalisere en monteringspartner i nærheden af din bopæl eller din virksomhed. Det er nemt og hurtigt, du oplyser blot telefon – eller postnummer – det kan man kalde super god service!

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.05.2024 08:16