Motorcykeldæk: sport Touring Diagonal

Mulighed for montage

Mulighed for montageOgså til motorcykeldæk har vi moteringspartnere i din nærhed. Søgning efter monteringspartner

Hurtig og god service:

  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard

Monteringspartner søges

Vi søger efter flere værksteder der kan fungere som monteringspartner for motorcykeldæk.
Gratis tilmelding herToursport diagonal motorcykeldæk – en dæktype med minimal larm

Leder du efter Toursport Diagonal motorcykeldæk?Hvis dine nuværende er godt slidt ned, er det bedre at skifte i god tid, end at tage chancen. En motorcykelulykke er i 9 ud af 10 tilfælde værre for føreren, hvis man sammenligner med en personbil. Derfor er det vigtigt at holde dine dæk i tiptop stand – men du er selvfølgelig også velkommen til at købe nogle nye af slagsen.

Vi har et af landets bedste udvalg af Toursport Diagonal motorcykeldæk i flere forskellige størrelser og variationer – både til professionelle og på hobbyplan.

Sørg for at dækkene passer

Det handler først og fremmest om at benytte dæk i den rigtige størrelse. Da du allerede har dæk på din motorcykel, kan du starte med at kigge på siden af en af de to dæk, hvor du finder dimensionerne.

Det er dog ikke altid at dimensionerne passer perfekt til motorcyklen – det kan jo være at den tidligere ejer har købt dæk i den forkerte størrelse. Uanset hvad skal du huske på at vælge dæk, som tillader en vis afstand mellem resten af motorcyklen (transmissionskæden, mudguard og lignende). Er dækket for tæt på ovenstående, kan det hurtigt give problemer under kørslen, og dækket vil blive markant hurtige slidt, hvis det støder på motorcyklens andre dele.

mobilemech.dk - et tilbud fra Delticom AG 16.06.2024 08:15